Nieuw-Zeelands rundvlees

Header_NZ_rund

Nieuw-Zeelands rundvlees van Silver Fern Farms

Ons Nieuw-Zeelandse rundvlees is afkomstig van Silver Fern Farms. Op dit mooie eiland zorgen het klimaat, de zuivere lucht en het overvloedige zuivere water het hele jaar door voor de groei van weelderige, groene weiden. De runderen worden het gehele jaar op deze weiden gehouden met de mogelijkheid om vrij rond te kunnen lopen en te grazen. Indien nodig hebben ze toegang tot geconserveerde voedergewassen zoals hooi en voer.  De runderen kunnen eten en leven zoals ze dat van nature zouden doen. Dit vermindert stress en bevordert het welzijn van de dieren.

Beschikbaar in vers en diepvries.

Vleesdelen Nieuw-Zeelands rund:

  • Haas
  • Ribeye
  • Striploin
  • Rumpcap
  • Rump gevliesd

Silver Fern Farms Rund

Het Nieuw-Zeelandse rundvlees is gras gevoerd en daardoor vol van smaak, mals, gezond en mager. De dieren worden op natuurlijke wijze grootgebracht, zonder antibiotica. Het vlees is halal-gecertificeerd en voor u geproduceerd volgens de hoogste normen op het gebied van voedselveiligheid en kwaliteit. Een selectie van de beste stukken rundvlees voor zowel de chef-kok als voor de consument.

Lees meer op de website van Silver Fern Farms

 

Silver Fern Farms Logo

Angus_SFF

Kwaliteit van Nieuw-Zeelands rundvlees

Het Silver Fern Farms Eating Quality (EQ) System® is een wetenschappelijk onderbouwd sorteringsproces, waarmee wij u een betere eetervaring van rundvlees kunnen garanderen.

Het Eating Quality System® van Silver Fern Farms beoordeelt rundvlees op zeven wetenschappelijke criteria, waarvan bewezen is dat ze bijdragen aan de eetkwaliteit van rood vlees. Het staat achter de belofte van hun Master Grader dat rundvlees consequent voldoet aan de hoogste normen op het gebied van smaak, malsheid en sappigheid.

halal

Voor meer informatie, bekijk onze pagina van Silver Fern Farms
Silver Fern Farms kwaliteit

Snel & direct contact

Particulier niet mogelijk!

Benelux

“Wilt u meer weten over ons halal-gecertificeerde rundvlees? Ons team helpt u graag!”

Roy de Visser
Roy de Visser
?php bloginfo('name'); ?>