De focus van Angus Pure

Onze visie is puur

Luiten Food
Angus_Pure_Header

Het merk Angus Pure

Met een reputatie als consistent smaakvol en mals, is Angus rundvlees het meest gewilde rundvleesras ter wereld. Thomas Foods International heeft deze reputatie een stap verder gebracht. Als antwoord op de vraag van de consument naar natuurlijk gekweekt premium rundvlees, hebben wij het merk Angus Pure ontwikkeld.

Thomas Foods International (TFI) heeft de exclusieve rechten om Angus Pure grasgevoerd en graangevoerd rundvlees te leveren. Angus Pure runderen worden grootgebracht in de weelderige graasregio’s van Zuid-Australië en zijn vrij van antibiotica en groeihormonen.

Moderne consumenten zijn op zoek naar meer ethische, natuurlijke vleesopties, terwijl zij zich nog steeds richten op premium eetkwaliteit. Angus Pure rundvlees belooft een eetervaring die gezond, smaakvol en mals is, met stukken gesorteerd op kwaliteit met behulp van Meat Standards Australia (MSA) sortering. Om het end-to-end proces te beheren, is Angus Pure ook volledig traceerbaar van teler tot consument, met behulp van dna-technologie.

 

Gezond, smaakvol en mals

ANGUS PUUR GRASGEVOERD

De weelderige weiden van Zuid-Australië staan bekend om hun frisse, schone water, overvloedige blauwe lucht en een gematigd klimaat het hele jaar door. Onze Angus Pure Grass Fed-runderen worden grootgebracht en lopen vrij rond in deze perfecte omgeving, zodat u kunt genieten van premium, mals, grasgevoerd rundvlees, precies zoals de natuur het bedoeld heeft.

ANGUS PUUR GRAANGEVOERD

Ons kenmerkende voedingsprogramma is afgestemd op het benutten van elke gram energie en eiwitten uit lokaal geproduceerde, GMO-vrije tarwe en gerst, waardoor ons Angus Pure Grain Fed-rundvlees zich onderscheidt. In combinatie met onze sterke toewijding aan kwaliteit, resulteert dit in consistent, goed gemarmerd Angus Pure Grain Fed-rundvlees.

True Aussie Beef

Lees meer over ons Australisch rundvlees van Angus Pure

Luiten Food
Roy de Visser

Roy de Visser