Private Label

Wij denken graag met u mee!

Luiten Food
private label

Uw eigen merk uitbouwen?

Wilt u uw eigen merk uitbouwen en uw winstmarges vergroten met een private label product dat perfect is afgestemd op uw doelgroep? Of wellicht uw concurrentiepositie verbeteren? De omloopsnelheid van uw product verhogen? Differentiatie aanbrengen in uw aanbod misschien? Luiten Food – Thomas Foods Europa biedt u de faciliteiten om producten te ontwikkelen die u onder uw eigen merknaam in het schap kunt presenteren. Oftewel, wij gaan graag met u in gesprek om uw private label wensen in te vervulling te laten gaan.

 

Passende producten en pakkende verpakkingen voor uw private label!

Verschillende van onze retailklanten maken dankbaar gebruik van de toegevoegde waarde die wij bieden op het gebied van kwaliteitscontrole, product- en verpakkingsontwikkeling. Wij adviseren u graag over geschikte recepturen, passende producten en pakkende verpakkingen voor uw private label. Desgewenst komen wij ook proactief met ideeën! Uiteraard is omloopsnelheid van uw private label van belang. Een verpakking is enorm belangrijk in het aankoopproces van de consument, omdat het nu eenmaal het eerste is wat zij ziet. Daarom moet de verpakking verleiden. En wij weten hoe! De laatste jaren hebben we flink geïnvesteerd in verschillende verpakkingsmachines om zo een breed scala aan mogelijkheden aan te bieden. Denk aan:

  • Banderol
  • Wrap-around labels
  • Skinpack
  • Flatskin
  • Kartonnen sleeve
verpakkingen

Kennis van ingrediëntendeclaraties en veilige productieprocessen.

Vergeet daarbij ook de belangrijke rol van onze kwaliteitsafdeling niet: wij hebben de kennis in huis om u te adviseren over ingrediëntendeclaraties en veilige productieprocessen. Omdat wij een IFS-gecertificeerd bedrijf zijn en strenge eisen stellen aan onze zowel onze toeleveranciers als onze medewerkers, kunt u erop vertrouwen dat de kwaliteit van uw private label bij ons te allen tijde gewaarborgd wordt.

ingrediëntendeclaraties

Uw eigen merk groot maken? Wij helpen u graag verder.

Klanten die wij momenteel van private label producten voorzien, zijn te spreken over onze uitgebreide service. Wij ontzorgen hen namelijk ook op het gebied van informatiemanagement. Ingrediëntendeclaraties en productspecificaties leveren wij desgewenst aan via productspecificatiesystemen zoals Trace One of SIM. Om efficiënte en transparante transportketens te garanderen, creëren wij bovendien unieke barcodes, identificatiecodes, SSCC-codes en logistieke informatie via GS1.

flatskin

Wilt u meer weten over de private label mogelijkheden? Neem dan contact op met Martijn

Luiten Food
Martijn Knijnenburg

Martijn Knijnenburg