Certificaten

Kwaliteit en veiligheid zwart op wit

Luiten Food
certificaten header

Onze certificeringen

Onze klanten willen graag zekerheid over de kwaliteit en de veiligheid van het voedsel dat zij inkopen. Wij vinden het niet meer dan logisch dat onze producten van topkwaliteit zijn. Daarom hebben we alle belangrijke certificaten in ons bezit die aantonen dat we die belofte serieus nemen. Hieronder vindt u een overzicht van onze certificeringen.

Lees meer over kwaliteit

IFS Broker-certificaat

IFS Broker is een certificatiesysteem dat zorgt voor de veiligheid van producten binnen bedrijven die zelf niet met producten in contact komen, maar deze rechtstreeks doorleveren aan hun klanten.

Bekijk hier ons certificaat IFS Broker

 

Logo IFS Broker

IFS Food certificaat

IFS Food is een gestandaardiseerd programma voor de beoordeling van de voedselveiligheid van zowel detailhandelaars als levensmiddelen van het merk van de industrie.

Bekijk hier ons certificaat IFS Food
Logo IFS Food

IFS Logistics certificaat

IFS Logistics is van toepassing op zowel food- als non-foodproducten en omvat alle logistieke activiteiten: laden, lossen en transport. De norm kan worden toegepast op alle soorten vervoer: vrachtwagens, treinen, schepen, vliegtuigen en alle andere soorten vervoer (met of zonder temperatuurregeling).

Bekijk hier ons certificaat IFS Logistics
logo IFS logistics

Beter Leven certificaat

Controles in het kader van het Beter Leven keurmerk worden uitgevoerd door onafhankelijke, geaccrediteerde Certificatie Instellingen (CI’s). De CI’s zijn allen volgens de ISO 17065 geaccrediteerd door de Raad voor Accreditatie. Bijna alle bedrijfstypes krijgen een jaarlijkse controle, de deelnemer mag kiezen van welke CI er gebruik wordt gemaakt.

Na het succesvol afronden van de beoordeling door de CI heeft Luiten Food een certificaat van één jaar ontvangen.

Bekijk hier ons certificaat Beter Leven

Bio Certificaat

Dit certificaat maakt duidelijk dat we aan de eisen voldoen om biologische producten te mogen importeren, verpakken en verhandelen.

Bekijk hier ons certificaat Bio
Logo Bio keurmerk

MSC Certificaat

Met onze MSC-certificering laten wij u zien dat onze vis- en seafoodproducten afkomstig zijn van een duurzame visserij. Een onafhankelijke partij controleert of het visproduct daadwerkelijk van duurzame herkomst is. Met het behalen van MSC certificaat is het ons toegestaan om het MSC-certificaat te voeren.

Bekijk hier ons certificaat MSC
MSC

ASC Certificaat

Met onze ASC-certificering hebben wij het doel om aquacultuur te hervormen naar ecologische duurzaamheid en sociale verantwoordelijkheid met behulp van efficiënte marktwerking die waarde creëert in de hele keten. Het ASC-label speelt daarbij een belangrijke rol in de bewustwording onder consumenten.  Met het behalen van ASC-certificaat is het ons toegestaan om het ASC-label te voeren.

Bekijk hier ons certificaat ASC
ASC

MVO prestatieladder Certificaat (Niveau 4)

Met onze MVO prestatieladder certificering kunnen wij aantonen dat ons management systeem is ingericht op continue verbetering op MVO aspecten.

MVO logo

Bekijk hier ons certificaat MVO

AEO-Certificaat

Het AEO-certificaat (Authorised Economic Operator) is een certificaat dat door de douane wordt afgegeven aan bedrijven die internationaal actief zijn. Een AEO-certificaat biedt bedrijven voordelen in het internationale handelsverkeer. Zo worden ze bijvoorbeeld minder streng gecontroleerd bij grensoverschrijdende handel, waardoor het oponthoud bij grenzen afneemt. Om de status van Authorised Economic Operator te krijgen moet een bedrijf aan een aantal veiligheidscriteria voldoen. Deze criteria zijn gebaseerd op het Communautair Douanewetboek en de bijpassende toepassingsverordeningen.

Bekijk hier ons AEO-certificaat
AEOcertificaat

Lees meer over onze kwaliteitsafdeling

Luiten Food
Marinka Grünbauer

Marinka Grünbauer

SNEL & DIRECT CONTACT

Kwaliteitsmedewerker

“Bij Luiten Food - Thomas Foods Europa, staat kwaliteit hoog in het vaandel en we doen er dan ook alles aan om dit te waarborgen. Geïnteresseerd in meer informatie over onze kwaliteitsafdeling? Ik vertel u er graag meer over!”

Marta Grochowska
Marta Grochowska
?php bloginfo('name'); ?>