IFS Food, IFS Broker, IFS Logistics

Luiten Food
IFS_header

Kwaliteit, voedselveiligheid, transparantie en duurzaamheid staan bij ons hoog in het vaandel

Binnen Luiten Food – Thomas Foods Europa staan kwaliteit, voedselveiligheid, transparantie en duurzaamheid hoog in het vaandel. De gehele industrie stelt steeds hogere eisen aan het product en haar (voedsel)veiligheid. Wij zijn ons continu bewust van de vragen, welke klanten aan ons stellen, met betrekking tot voedselveiligheid, productiewijze, dierenwelzijn en de impact van het product op het milieu.

Wij kijken constant kritisch naar het gehele proces van inkoop tot en met aflevering bij de consument en voelen de verantwoordelijkheid om een product voedselveilig af te leveren. Wij hebben er daarom voor gekozen om ons te laten certificeren volgens de criteria, welke zijn vastgelegd in diverse IFS (International Featured Standards).

Op een regelmatige basis bezoeken wij onze leveranciers om zo de processen fysiek te kunnen controleren. Door het voorraadbeheer en de logistiek in ons eigen beheer te houden, kan onze eigen kwaliteitsafdeling de doorvoer van alle producten nauwgezet in de gaten houden. De geïntegreerde logistieke ketens zorgen ervoor dat alle producten volledig traceerbaar zijn.

Op dit moment hebben wij de volgende certificeringen:

  • IFS Food
  • IFS Broker
  • IFS Logistics

IFS_logo

 

Lees meer over onze IFS-certificeringen

Luiten Food
Marinka Dalvoorde

Marinka Dalvoorde

IFS-Certificaten

Zoals gezegd, hebben we ons volledige proces laten certificeren volgens de IFS-standaarden. Voor meer informatie over de verschillende standaarden, kunt u naar onze certificatenpagina gaan!

certificaten header

SNEL & DIRECT CONTACT

Kwaliteitsmanager

“Vragen over onze kwaliteitsafdeling? Neem dan gerust contact op.”

Marinka Dalvoorde
Marinka Dalvoorde
?php bloginfo('name'); ?>