Voor wie wij er zijn!

Onze klantgroepen

Luiten Food
Voor wie_header

Onze producten vinden internationaal hun weg naar kleine en grote bedrijven!

Luiten Food – Thomas Food Europa is er voor groothandels, cruise, retail en de industrie.

Groothandel

Luiten Food – Thomas Foods Europa belevert ook groothandelaren. We hebben veel verschillende productgroepen waarvan we de directe importeur zijn en hierdoor kunnen we scherp inkopen. We denken graag met de klant mee op het gebied van innovatie, flexibiliteit en verpakkingsmogelijkheden. Bedrijven kunnen langetermijnafspraken met ons maken en als er last minute iets verandert, kijken we altijd hoe we onze klanten het best van dienst kunnen zijn. Klanten kunnen van ons de beste kwaliteit verwachten, omdat wij ook de beste kwaliteit van onze leveranciers verwachten.

Groothandel

Cruise

Met ons groeiende totaalassortiment, worden wij steeds interessanter als verdeler in de cruisewereld. We leveren inmiddels aan grote rederijen binnen Europa. De producten die we leveren aan de cruise verschillen enorm. Van luxe vlees en seafoodproducten, tot aan volumeproducten zoals kip, alles is mogelijk. Leveringen doen we op schipniveau en alle douaneformaliteiten per levering hebben we in eigen beheer.

Cruise

Industrie

Als we het over industrie hebben, hebben we het binnen onze sector over de voedingsmiddelenindustrie. Het type klanten dat we hiermee bedienen zijn producenten van vleeswaren, vleesvervangers, snacks, maaltijden en salades. Onze rol hierin is het aanleveren van de grondstoffen hiervoor.

Hieronder volgt een aantal dingen die kenmerkend zijn voor belevering van de voedingsmiddelenindustrie:

  • De verpakking is afgestemd op grootverbruik, denk hierbij aan bulk en naakte blokken;
  • Levering op H1-pallets;
  • Langetermijncontractafspraken en bestellen op afroep.

Als we het hebben over bestellen op afroep, dan is zekerheid en snel schakelen van groot belang. Wij kunnen dit bieden doordat we zelf direct importeren en dus een korte lijn hebben met leveranciers. Daarnaast hebben we ook de opslag en distributie in eigen beheer.

Binnen de voedingsmiddelenindustrie worden er hoge kwaliteitseisen gesteld aan de producten, omdat de producent verantwoordelijk is voor de kwaliteit van de hele keten. De producten die wij leveren, worden verwerkt in maaltijden en de producent hiervan moet kunnen aantonen dat leveranciers en tussenschakels gecertificeerd zijn. Luiten Food – Thomas Foods Europa beschikt over verschillende certificaten, zoals IFS, het Beter Leven keurmerk en ASC.

Naast het aanleveren van producten voor de voedingsmiddelenindustrie, beleveren we ook de pet food industrie. Om de afvalstromen te verminderen, worden onze resten van de productie gebruikt voor het maken van pet food.

Industrie

Retail

Bij Luiten Food – Thomas Foods Europa zijn we constant bezig met innovatie van ons aanbod. We hebben als doel om samen met de retailers, in binnen- en buitenland, het optimale assortiment samen te stellen. De consument van vandaag wil verrast worden met lekkere en verse voeding met een hoog duurzaamheidsgehalte. Duurzaam in voeding zoals vlees, vis en vegetarisch, maar ook in verpakkingen. Alle wensen van de consument bundelen wij samen tot een compleet assortiment voor elke retailer. Samen met u als retailer vervullen we de wens van de consument, wat resulteert in tevreden consumenten op het gebied van assortiment, kwaliteit, verpakkingen en de nieuwste trends!

Retail_markt

Meer weten over onze productie- of logistieke afdelingen? Lees hier dan meer over!

Luiten Food