Welzijn medewerkers

Onze driving force van de organisatie

Luiten Food
welzijn medewerkers

Welzijn van onze medewerkers

Wij als Luiten Food – Thomas Foods Europa kunnen, net als alle andere organisaties, niet bestaan zonder medewerkers. Doordat wij inzetten op goede voorzieningen, veiligheid op de werkvloer en een hechte familiecultuur zorgen wij er met zijn allen voor dat iedereen met plezier zijn of haar werk uit kan voeren. Wij hopen op deze manier ook een visitekaartje af te geven aan nieuw aanstormend talent.

Nieuwsgierig of er een leuke functie voor jou open staat?

Veiligheid op de werkvloer

Veiligheid op de werkvloer is de hoogste prioriteit binnen het thema welzijn van de medewerkers. Door goede persoonlijke beschermingsmiddelen aan te bieden, proberen wij de kans op ongelukken te verminderen. Wij zijn continu bezig met het zoeken naar oplossingen om de zware arbeid van onze medewerkers wat te kunnen verlichten. Onze medewerkers krijgen veiligheidstrainingen aangeboden en wij werken met duidelijke procedures, om zo een veilige werkomgeving te creëren.

veiligheid

Cultuur

Luiten Food – Thomas Foods Europa hoopt door de hechte familiecultuur te behouden, een gezellig en gemotiveerd team te kunnen vormen. De groei van onze organisatie zorgt ook voor een groei in het personeelsbestand. Dit zet ons voor een grote uitdaging, maar het uitgangspunt blijft het behouden van de familiecultuur, ondanks de groei en de formalisatie die de uitbreiding van het personeelsbestand met zich mee zou kunnen brengen.

Persoonlijke groei en ontwikkeling
Onze medewerkers zijn de drijvende kracht achter ons bedrijf. We doen er dan ook alles aan om  kansen te creëren voor de medewerkers om zich verder te kunnen ontwikkelen. We staan open voor ideeën vanuit de medewerkers zelf, voor het volgen van opleidingen. Daarnaast bieden we zelf ook actief cursussen aan die van belang kunnen zijn voor de persoonlijke groei van de medewerker.

Doelen , resultaten, planning

Onze doelen voor 2030:
• Werknemerstevredenheid meetbaar maken en waarborgen.
• Wij willen graag onderzoeken en prioriteit geven aan manieren waarop de fysiek zware arbeid van medewerkers en de mentale gezondheid gewaarborgd en verbeterd kunnen worden.

Behaalde resultaten:
• Er is een band geïnstalleerd, waarmee het lossen van containers minder belastend is voor de medewerkers.
• Er is onderzocht hoe het ervoor staat met de voedselveiligheids- en duurzaamheidscultuur.
• Er is een ondernemingsraad verkozen en geïnstalleerd.

Word jij enthousiast van ons bedrijf? Bekijk dan onze vacatures!

Luiten Food
Sanne van Vliet

Sanne van Vliet