Thomas Farms

Met zorg voor dier en land!

Luiten Food
Thomas Farms_land

Het verhaal van Thomas Farms

Australische grassroots ranchers richtten Thomas Farms op in 1988 en werken en bezitten nog steeds boerderijen. Er heerst de overtuiging dat, om het product van de hoogste kwaliteit te leveren, ze dicht bij de aarde en de dieren moeten zijn die het voedt.

Thomas Farms is er trots op om Australische, grasgevoerde, weidegefokte, natuurlijke, halal-gecertificeerde vleessoorten toegankelijk te maken voor iedereen.

Thomas Farms logo

De perfecte plek voor het boerenland

De familie Thomas is al generaties lang boer en heeft een diep respect voor het land. Wij begrijpen dat echte kwaliteit van vlees afhangt van aandacht voor details in elke fase van het productieproces.

Lees meer over onze andere merken
Thomas Farms land

Natuurlijke landbouw met maximale efficiëntie

Onze boerderijen bevinden zich in Zuid-Australië en worden ondersteund door de nieuwste landbouwpraktijken. In deze regio bevinden zich enkele van de mooiste weilanden ter wereld, met een weelderige flora en een gematigd klimaat. Hier kan ons vee vrij rondlopen en grazen in een ongerepte, natuurlijke omgeving. Onze geïntegreerde voederplaats en landbouwactiviteiten zijn gebouwd om de efficiëntie te maximaliseren en flexibiliteit te bieden bij het opstellen, inleiden en transporteren.

Lees meer over onze andere merken

 

Meer weten over Australisch lamsvlees? Lees meer.

Luiten Food
Sebastiaan Kom

Sebastiaan Kom