Onze leverancier Silver Fern Farms

Direct geïmporteerd vanaf origine, gegarandeerd de beste kwaliteit

Luiten Food
Silver Fern Farms

Silver Fern Farms

Silver Fern Farms, opgericht in 1948, is een grote leider in het verwerken, produceren en exporteren van lams-, rund- en hertenvlees van topkwaliteit in Nieuw-Zeeland.

Silver Fern Farms vindt het belangrijk om alles goed te doen en streeft er elke dag naar om ‘s werelds meest succesvolle en duurzame grasgevoerde roodvleesbedrijf te zijn.

Met hun ‘plate-to-pasture’-strategie laten ze zien hoe het gebeurd; eerst gericht op het identificeren van consumentenbehoeften en vervolgens samenwerken met hun boeren om dieren te kweken en hun expertise toe te passen om aan die behoeften te voldoen.

Silver Fern Farms is een bedrijf van trotse, gepassioneerde boeren en voedselmensen. Zij zijn toegewijd om het juiste te doen, samen te werken en te innoveren. Silver Fern Farms wil altijd inspirerend voedsel voor onze klanten creëren.

De boeren en slagers begrijpen dat het vermogen om heerlijke producten te produceren zit in de manier waarop we ons product benaderen, van begin tot eind. Ze weten dat dat het verschil maakt.

Silver Fern Farms Logo

Boeren uit Nieuw-Zeeland

Vindingrijk en vastberaden werken onze deskundige Silver Fern Farmers hele jaar door hard om ervoor te zorgen dat we samen het beste rode vlees ter wereld produceren. Als bewakers van ons land en milieu zetten zij zich in om hun dieren met zorg en respect groot te brengen.

Bij Silver Fern Farms geloven ze dat duurzaamheid geen speciale term moet zijn, maar een integraal onderdeel van hoe ze werken en hoe we ons leven leiden. Zij geloven dat ze een positieve verandering kunnen creëren voor hun milieu, mensen, gemeenschappen en het economische succes van Nieuw-Zeeland.

Lees meer over onze andere merken

Proef het verschil van Nieuw-Zeelands grasgevoerd

Met een dieet van rijk gras worden onze dieren sterk, gezond en mager. Het vlees heeft een consistent heerlijke, onderscheidende smaak. Het is magerder, fijner gestructureerd en qua voedingswaarde beter voor je. Maak iets lekkers met Silver Fern Farms.

Silver Fern Farms Lamb
Onze 100% grasgevoerde lamsvleessneden met vrije uitloop zijn zoet, zacht, sappig en heerlijk en vacuüm verpakt voor versheid.

Silver Fern Farms Beef
Met de hand geselecteerd door onze Master Graders, is ons heerlijke, 100% grasgevoerde rundvlees elke keer smakelijk, mals en sappig.

 

lam_grasgevoerd

Bekijk ook onze pagina over het hertenvlees van Silver Fern Farms

Luiten Food
Roy de Visser

Roy de Visser