Wij vertellen u graag over ons bedrijf!

Wij zijn een loyaal, ervaren en vooral betrokken team

Luiten Food

Alles gebeurt op basis van de specifieke klantwens

Luiten Food – Thomas Foods Europa is een warm familiebedrijf uit Stompwijk met een loyaal, ervaren en vooral betrokken team. Tot een aantal jaar geleden noemden wij ons importeur van vlees, wild en gevogelte. Dat dekt de lading echter al een tijdje niet meer: niet alleen hebben wij ons assortiment flink uitgebreid, maar ook is de import van onze producten inmiddels slechts het begin van een mooie schakel aan diensten die wij onze klanten bieden. Wij zijn uitgegroeid tot een essentiële partner voor onze supermarkt- en groothandelsklanten, omdat we producten ontwikkelen, portioneren, marineren, verpakken, etiketteren en volledig naar wens aanleveren. Alles gebeurt op basis van de specifieke klantwens, in samenwerking met onze partners. Ons assortiment wordt bepaald vanuit een duidelijke marktbehoefte: de proteïnen die wij importeren zijn in Europa nog niet verkrijgbaar, onvoldoende verkrijgbaar of in mindere kwaliteit verkrijgbaar.

Het importeren van kwaliteitsproducten blijft van primair belang voor ons. Zonder product kunnen wij namelijk het verschil niet maken voor onze klanten. Daarom hebben wij in 2018 besloten de samenwerking met de Australische rund- en lamsvleesproducent Thomas Foods International (TFI) te intensiveren, waarbij TFI een belang heeft genomen in Luiten Food – Thomas Foods Europa.  Als Thomas Foods Europa genieten wij nu al vijf jaar van productzekerheid en exclusiviteit voor deze twee productgroepen.

over ons

Benieuwd naar onze medewerkers? Bekijk onze teampagina.

Luiten Food
Eugenie van Geijlswijk

Eugenie van Geijlswijk

Onze Ambitie

Ons doel is meedoen op het hoogste niveau. Wij streven naar duurzame samenwerkingen met klanten en leveranciers: kwaliteit en betrouwbaarheid zullen op de lange termijn altijd zegevieren. Wie ons al langer kent, weet dat wij doen wat we beloven. Afspraak is afspraak. Wij realiseren bedrijfsgroei, omdat krimp simpelweg geen optie is. Alleen door continu te verbeteren, kunnen wij onze klanten de service bieden die zij van ons gewend zijn. Investeringen in het bedrijf, de machines, onze mensen en natuurlijk ons lang gekoesterde netwerk zullen wij nooit uit de weg gaan; die vormen namelijk de basis voor onze toegevoegde waarde.

Lees meer over onze visie

 

Onze_ambitie

Meer weten over onze geschiedenis?

Lees meer