Tam konijn

Tam konijn

Een eeuwenlange favoriet!

Tamme konijnen zijn afstammelingen van wilde konijnen. Ze vormen al eeuwenlang een favoriet gerecht en vanaf de zeventiende eeuw is het eten ervan overal ingeburgerd. Op een bepaalde leeftijd bereiken de smaak, malsheid, kleur en samenstelling van het vlees een hoogtepunt, waardoor ze ideaal voor consumptie zijn. Onze konijnen komen voornamelijk uit Frankrijk.

Beschikbaar in diepvries en vers!

Tam konijn is heel verkrijgbaar, maar ook in verschillende delen.

Vleesdelen tam konijn:

  • Filet
  • Rug
  • Schouders
  • Bout
  • Heel konijn

Merken Tam konijn

Voor onze producten afkomstig van het konijn werken we samen met meerdere leveranciers. Hieronder een greep uit onze merken.

SNV
Ons konijn is van het merk SNV. SNV is onderdeel van LDC group. LDC group besteedt aandacht aan het duurzaam fokken van dieren, beter samen leven en de aarde respecteren en goed voeden. Door deze bijdrage kunnen we nog lang genieten van de producten die de natuur te bieden heeft.

ACLV
ACLV staat voor de liefde voor een mooi product en goed werk. Met een breed en gepersonaliseerd aanbod voldoet het merk aan alle eisen van de professionals. De konijnen krijgen een 100% plantaardig dieet vol met vitaminen en mineralen. Dit komt de smaak van het vlees ten goede. De producten zijn gecertificeerd met het ‘Lapin de France’ label.

Lees meer over LDC

LDC

 

tam konijn

Beste kwaliteit

Producten gecertificeerd met het ‘Lapin de France’ label zijn het gehele proces in Frankrijk doorgegaan. Van de geboorte tot aan de verwerking, alles gebeurd in Frankrijk. De producten zijn volledig traceerbaar vanaf de boer tot aan het bord. De producten voldoen aan de Franse en Europese gezondheidsnormen. Naast het voldoen aan deze normen, zijn er verschillende controles uitgevoerd om de kwaliteit te waarborgen.

logo-lapin_de_france

Snel & direct contact

Benelux

“Konijn consumeren is helemaal ingeburgerd, en daarom onderdeel van ons assortiment. Benieuwd naar de beschikbaarheid? Neem contact op met ons Benelux-team!”

Sebastiaan Kom
Sebastiaan Kom
?php bloginfo('name'); ?>