Ibérico varkensvlees

Iberico

Ontdek de verfijnde smaak van het Ibérico-varken: Het ‘Wagyu’ onder de varkensrassen

Het Ibérico-varken staat wereldwijd bekend als het voortreffelijkste en meest smaakvolle varkensras, vaak aangeduid als de “Wagyu” onder de varkens. Deze bijzondere varkens worden uitsluitend aangetroffen in het zuidwesten van Spanje, op de Iberische schiereilanden.

Onze Ibérico-producten zijn verkrijgbaar in diepvriesvarianten. De verpakkingen zijn perfect voor cash & carry maar ook bieden we een regulier assortiment van Ibérico. Ontdek alle mogelijkheden door contact op te nemen met onze accountmanagers.

Beschikbaar in diepvries en vers op aanvraag!

Kwaliteit van Ibérico varken

De varkens worden in het begin gefokt en vervolgens worden ze gehouden op boerderijen die gecertificeerd en gecontroleerd zijn door een onafhankelijke organisatie. Hier worden ze tevens afgemest met door het bedrijf zelf samengesteld voedsel. Het voedsel en de leefomgeving van de Ibérico varkens voldoen aan alle voorgeschreven regels, die jaarlijks streng gecontroleerd worden door de Spaanse overheid.

Ibérico

Snel & direct contact

Benelux

“Ontdek nu zelf de ongeëvenaarde smaak van het Ibérico-varken, bekend als het 'Wagyu' onder de varkensrassen. Meer informatie? Neem contact met mij op”

Roy de Visser
Roy de Visser
?php bloginfo('name'); ?>