Ibérico varkensvlees

Iberico

Een traditie van het Iberisch schiereiland

Ons Iberisch varkensvlees is afkomstig van het Iberisch schiereiland. Voor dit varkensvlees werken we samen met twee merken; El Pozo en Calderón en Ramos. Het klimaat is van groot belang voor de smaak van het Ibérico varken. De korte en hete zomers en lange en koude winters maken het mogelijk om het vlees op een unieke manier te drogen. De voeding van de varkens bestaat grotendeels uit eikels, verder eten ze wat er te vinden is.

Beschikbaar in diepvries en vers op aanvraag!

Merken Ibérico varken

Bij Luiten Food – Thomas Foods Europa werken we samen met twee mooie merken om onze klanten te kunnen voorzien van producten van het Ibérico varken.

El Pozo
Wat begonnen is als een bescheiden eetgelegenheid in de Murciaanse stad Alhama de Murcia, is uitgegroeid tot een productiecentrum met een verwerkingscapaciteit van 20.000 varkens per dag. El Pozo vindt zijn toewijding in de productie van gezonde en nutritionele vleesproducten.

Onder dit merk voeren we de verse producten op aanvraag.

Calderón en Ramos
Gelegen aan de voet van de Sierra de Gredos ligt het land Guijuelo. Op meer dan 1000 meter boven de zeespiegel, omgeven door koude wind, oude eiken en kurkbomen, is dit het land van de Iberische traditie. Het merk Calderón en Ramos staat voor het levend houden van deze traditie.

Onder dit merk voeren we onze diepvriesproducten.

Bekijk onze merken
Ibérico varken uit Guijelo

Kwaliteit van Ibérico varken

De varkens worden in het begin gefokt en vervolgens worden ze gehouden op boerderijen die gecertificeerd en gecontroleerd zijn door een onafhankelijke organisatie. Hier worden ze tevens afgemest met door het bedrijf zelf samengesteld voedsel. Het voedsel en de leefomgeving van de Ibérico varkens voldoen aan alle voorgeschreven regels, die jaarlijks streng gecontroleerd worden door de Spaanse overheid.

Ibérico varken

Snel & direct contact

Benelux

“Doordat de Ibérico varkens onder bescherming leven op het Iberisch schiereiland, is het vlees van topkwaliteit. Ik kan u meer vertellen over de delen die we verkopen!”

Roy de Visser
Roy de Visser
?php bloginfo('name'); ?>