Week zonder vlees

  • Geplaatst op 4 maart 2024

Week zonder vlees, ook voor vega(n) producten kunt u bij ons terecht!

Op 4 maart start de nationale week zonder vlees, een actie die in het leven is geroepen om de consument bewuster te maken van het consumeren van vlees. Bij Luiten Food streven we ernaar om onze klant zo veel mogelijk te ontzorgen en zijn voortdurend bezig met innovatie. De groei van het aantal vegetariërs is een opmerkelijke trend die de afgelopen jaren wereldwijd is versneld. Steeds meer mensen omarmen een vegetarische levensstijl om diverse redenen. Om onze klant een alternatief te bieden, kunt u sinds 2021 ook bij ons terecht voor vegetarische en vegen alternatieven. Zo bieden we een product voor elk type eter.

Met meer dan 85 jaar ervaring in de vleesindustrie, weten we als geen ander de juiste kwaliteit te selecteren. Deze kennis en ervaring zetten we nu in om een veelzijdig plantaardig assortiment te creëren. In nauwe samenwerking met onze leveranciers streven we ernaar om de best mogelijke smaken te ontwikkelen.

Het vega(n) assortiment bestaat uit een breed aanbod vlees- en visvervangers, op basis van plantaardige producten. We bieden daarom ook burgers, gehakt en gehaktballen aan van het merk Future Farm, een plant-based foodtech & lifestyle merk met als doel de wereld op een andere manier te laten eten. Door clean-label benadering streeft Future Farm naar het gebruik van natuurlijke en herkenbare ingrediënten. Hierdoor bevatten de producten slechts 6 tot 16 ingrediënten, 50% minder dan andere A-merken.

Naast de producten van Future Farm, bieden we ook nog veel andere alternatieven. Om de kwaliteit van al onze producten te garanderen zijn we gecertificeerd met het V-label.

V-Label

Wilt u ook deelnemen aan de week zonder vlees en bent u benieuwd hoe u uw klant een alternatief kunt bieden? Neem contact op met ons sales team en vraag naar alles mogelijkheden betreft ons vega(n) assortiment.

Samen laten we u klant ervaren hoe lekker en veelzijdig vega(n) vervangers kunnen zijn!

 

 

 

Week zonder vlees