Update Murray Bridge

  • Geplaatst op 7 december 2022

Een verbintenis nakomen

Op 3 januari 2018 werd het verwerkingsbedrijf Thomas Foods International Murray Bridge door brand verwoest. Het belangrijkste is dat al ons personeel veilig werd geëvacueerd en niemand gewond raakte. Deze gebeurtenis stelde ons familiebedrijf voor aanzienlijke uitdagingen, die we met trots hebben overwonnen.

De ochtend nadat de brand uitbrak, heb ik publiekelijk verklaard dat we “groter, beter en sterker” terug zouden komen. We hebben beloofd om te herbouwen en die belofte komen we na. Uit de brand is een unieke kans voortgekomen om een gloednieuwe hoofdvestiging te bouwen die onze wereldwijde activiteiten nog tientallen jaren zal ondersteunen. Onze nieuwe vestiging in Murray Bridge wordt een toonbeeld van geavanceerde voedselproductie, met de hoogste normen voor de verwerking van rund- en lamsvlees.

Wij zien deze faciliteit als de benchmark voor de industrie op het gebied van technologie, efficiëntie, milieu duurzaamheid, dierenwelzijn en veiligheid op de werkplek. Het realiseren van deze visie is niet mogelijk zonder de steun die we vanaf dag één hebben gekregen van ons personeel, klanten, leveranciers, alle overheidsniveaus en de bredere Murray Bridge-gemeenschap. Voor dit alles zijn we oprecht dankbaar.

Dit speciale nieuwsbericht over de Murray Bridge-fabriek bevat belangrijke informatie over onze nieuwe faciliteit er zal hier regelmatig een nieuws update over komen.

Ik hoop dat u het nuttig en inspirerend vindt om te lezen.

Darren Thomas

Directeur Thomas Foods International

 

Murray Bridge