Vega(n) met de feestdagen

  • Geplaatst op 28 november 2023

Of het nu gaat om de zakelijke of consumentenmarkt, overweegt u een vegetarische of veganistische draai voor de feestdagen? Geen enkel probleem! Bij Luiten Food – Thomas Foods Europe hebben we voor elk wat wil(d)s.

In de huidige markt zijn vegetarische en veganistische opties niet meer weg te denken. Naast ons uitgebreide assortiment aan vlees, gevogelte en vis & seafood, bieden wij ook een ruime keuze aan plantaardige alternatieven. Of uw klanten nu ondernemers zijn die inkopen voor hun bedrijf of consumenten die zich richten op persoonlijk genot, wij delen graag meer informatie over onze vega(n) producten die perfect geschikt zijn voor de feestdagen!

Ontdek bijvoorbeeld hoe eenvoudig en smakelijk vega(n) kan zijn met onze vegetarische gourmetschotel. Dit pakket bevat verschillende vegetarische snacks, waardoor er voor zowel zakelijke als particuliere klanten opties zijn tijdens het gourmetten.

Overweeg ook het vegan gehakt van onze producent Future Farms. Dankzij een zorgvuldig samengestelde mix van plantaardige eiwitten en natuurlijke smaakstoffen heeft Future Farms de authentieke smaak en textuur van vlees kunnen nabootsen zonder concessies te doen aan kwaliteit. De producten van Future Farms zijn 100% plantaardig en volgen een clean label-benadering, met slechts 6 tot 16 ingrediënten. Hierdoor bevatten de producten 50% minder ingrediënten dan andere A-merken.

De producten van Future Farms zijn beschikbaar in kleine volumes (vanaf 6kg per doos) en kunnen als mix worden besteld. Neem contact op met ons verkoopteam voor alle mogelijkheden! Laten we samen zorgen voor een bijzondere feestmaand, zowel voor bedrijven als voor individuele consumenten!

 

Contact

Verkoop accountmanager Retail en Veggie