Future Farm: 100% plant-based, weinig ingrediënten en glutenvrij!

  • Geplaatst op 22 augustus 2023

Delicious shouldn’t harm the planet

Bij Future Farm geloven ze dat minder ingrediënten niet gelijkstaan aan minder smaak. Door gebruik te maken van een zorgvuldig geselecteerde mix van plantaardige eiwitten en natuurlijke smaakstoffen, hebben zij producten ontwikkeld die de authentieke smaak en textuur van vlees nabootsen zonder enige concessie te doen aan kwaliteit.

Future Farm is een plant-based foodtech & lifestyle merk met als doel de wereld op een andere manier te laten eten. Future Farm is 100% plantaardig en hanteert een clean label-benadering, wat betekent dat ze werken met natuurlijke en herkenbare ingrediënten. Hierdoor bevatten de producten slechts 6 tot 16 ingrediënten, 50% minder dan andere A-merken. Bovendien zijn alle producten van Future Farm gecertificeerd, halal en vrij van gluten, cholesterol, kunstmatige additieven, gehydrogeneerde vetten en genetisch gemodificeerde organismen (GMO).

De toewijding van Future Farm aan kwaliteit en smaak staat centraal in de ontwikkeling van het assortiment. Er wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige plantaardige eiwitten en natuurlijke ingrediënten om vleesvervangers te creëren die niet alleen voedzaam zijn, maar ook dezelfde smaak en textuur bieden als traditioneel vlees.

Met hun producten willen ze niet alleen een impact maken in de voedingsindustrie, maar ook voor het milieu en de gezondheid van onze planeet. Om de koolstofvoetafdruk te compenseren, werkt Future Farm samen met Climate Partner aan het tegengaan van ontbossing in het Amazonegebied. De voortgang van deze inspanningen is hier te volgen.

Vanaf midden september kunt u bij ons terecht voor plant-based burgers, gehakt en gehaktballen van Future Farm. Samen met Future Farm zet Luiten Food-Thomas Foods Europe een positieve stap richting een nog duurzamere toekomst. Meer weten over het assortiment van Future Farm? Neem contact op met ons sales team!

Altijd als eerste op de hoogte zijn van het laatste nieuws? Schijf u hier in voor onze nieuwsbrief!