Opening culinair wildseizoen

  • Geplaatst op 8 november 2023

Bij Luiten Food – Thomas Foods Europa zijn we verheugd om het wildseizoen te verwelkomen, en we kunnen niet wachten om je kennis te laten maken met onze heerlijke wildproducten.

Wat kun je verwachten tijdens het wildseizoen bij Luiten Food?

Uitmuntende Kwaliteit:
Onze wildproducten worden zorgvuldig geselecteerd van betrouwbare leveranciers om de hoogste kwaliteit te garanderen. We streven naar versheid en smaakvolle keuzes voor al je culinaire behoeften.

Aanbod voor Poeliers/Slagerijen, Groothandel, Foodservice en Industrie:
Of je nu een poelier/slager, horeca leverancier of een producent bent, wij hebben op maat gemaakte oplossingen om aan al je wildbehoeften te voldoen.

Deskundig Advies:
Ons team van experts staat klaar om je te assisteren bij het kiezen van de juiste wildproducten. En je te informeren over de bestel- en leverwijze.

Ontdek het wildseizoen bij Luiten Food en laat je inspireren door de smaken van de natuur. Of je nu op zoek bent naar wildzwijn, hert, fazant, of andere exquise wildsoorten, wij hebben het voor jou.

Neem contact met ons op voor meer informatie, prijslijsten, en om je bestelling te plaatsen. We kijken ernaar uit om met je samen te werken en je wildavontuur te starten.

Laat de wildste smaken van het seizoen aan iedereen proeven, en maak er een culinair festijn van!