Uruguayaans rundvlees

Uruguays rund

Uruguay staat bekend om zijn schone klimaat met extreem zuivere lucht en de traditionele veeteelt.

De grasgevoerde runderen uit Uruguay zijn afkomstig van grote farms, waar zij grazen op enorme uitgestrekte pampa’s. Wij, als Luiten Food – Thomas Foods Europa, importeren jaarrond grasgevoerd rundvlees direct bij onze producenten uit Uruguay. Op deze manier is Uruguayaans grass-fed beef bij ons het hele jaar verkrijgbaar. Uruguay staat bekend om zijn schone klimaat met extreem zuivere lucht en de traditionele veeteelt. Samen met de hoge kwaliteitsnormen en de strenge dierenwelzijnswetgeving resulteert dit in een stukje smaakvol kwaliteitsvlees!

Grasgevoerde rundvleessoorten uit Uruguay

Ons assortiment van Uruguayaanse rundvleessoorten omvat de meest sappige en smaakvolle stukken die uw culinaire creaties naar een hoger niveau tillen.

Ribeye steak uit Uruguay

Voor de fijnproevers onder uw klanten bieden we het weelderige Uruguayaanse ribeye aan. Met zijn sappige vetdooradering en intense smaak is dit stuk vlees een ware traktatie voor de gastronomische genieters.

Uruguayaanse striploin

Eén van onze paradepaardjes is het weergaloze Uruguayaanse striploin, met zijn karakteristieke marmering en malse textuur. Perfect om te grillen en te serveren aan de veeleisende gasten op cruiseschepen en in gerenommeerde restaurants.

Uruguayaanse rumpcap

Een andere topper is de smaakvolle Uruguayaanse rumpcap, een stuk vlees dat zich uitstekend leent voor slow-cooking en het creëren van verrukkelijke stoofschotels. Uw horeca groothandel zal hier gegarandeerd mee scoren!

Uruguayaanse flapmeat

En laten we de veelzijdige Uruguayaanse flapmeat, ook wel bekend als flanksteak, niet vergeten. Een snit die zich uitstekend leent voor verschillende bereidingswijzen, van smaakvolle roerbakschotels tot hartige stoofgerechten.

Uruguayaans rundvlees van Luiten Food – Thomas Foods Europa

Als groot inkoper van vlees bent u bij ons aan het juiste adres voor het beste grasgevoerde Uruguayaanse rundvlees. Onze passie voor kwaliteit en duurzaamheid zorgt ervoor dat u uw klanten en gasten enkel het allerbeste kunt bieden.

Ontdek het rijke culinaire erfgoed van Uruguay met ons grasgevoerde rundvlees, en laat uw menu uitblinken met deze premium vleessoorten. Neem vandaag nog contact op en ervaar zelf de onweerstaanbare smaak en kwaliteit van ons Uruguayaanse assortiment!

Voor wie_header

Rundvlees uit Uruguay: vers & diepvries beschikbaar

Wij kunnen het volgende aanbieden:

  • Ribeye
  • Runderhaas
  • Striploin
  • Rump

Het vlees is zowel vers als diepvries bij ons beschikbaar!
U kunt het bij ons bestellen in grote en kleine volumes en gemixte pallets.

Bekijk hier ook ons wildassortiment
Uruguays rund

Snel & direct contact

Benelux

“Wilt u meer weten over de beschikbaarheid van verschillende delen? Ik kan u er meer over vertellen”

Sebastiaan Kom
Sebastiaan Kom
?php bloginfo('name'); ?>