Australisch Rundvlees

Australisch rund

Angus Beef – Gezond, smaakvol en mals

In ons assortiment bieden wij Australisch rundvlees van het merk Angus Pure. Dit is afkomstig van de boerderijen van Thomas Foods in Australië. Thomas Foods International heeft de exclusieve rechten om Angus Pure grasgevoerd en graangevoerd rundvlees te leveren. Angus Pure-runderen worden gefokt in de weelderige weidegebieden van Zuid-Australië en zijn vrij van antibiotica en groeibevorderende hormonen.

Graangevoerd beschikbaar in vers en diepvries.

Vleesdelen Australisch rund:

  • Haas
  • Ribeye
  • Striploin
  • Rumpcap
  • Rumpen
  • Tri tips
  • Flapmeat
  • Flanksteak
  • Sukade
  • Burgers

Waar komt Angus rund vandaan

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel, daarom zorgen we ervoor dat ons vlees aan alle kwaliteitseisen voldoet. Dit zien we terug in de classificatie van de  MSA (Meat Standards Australia). Zij beoordelen ons Angus beef vlees, een onderdeel hiervan is dat het vlees met behulp van DNA-technologie van teler tot consument traceerbaar is.

100% Angus Pure

De Angus runderen zijn afkomstig van farms die al generaties lang gespecialiseerd zijn in het fokken van high quality Angus runderen. Al deze Angus farms zijn gelokaliseerd in het zuiden van Australië, van de streek Clare Valley tot aan de Limestone Coast. Dankzij een gematigd klimaat, schone lucht en gigantische graslandschappen, is dit één van de beste streken ter wereld om Angus runderen te houden.

Lees meer over het merk Angus Pure

 

Landschap Angus Pure

Pure kwaliteit
grasgevoerd Angus rund

Soms moet je de natuur zijn werk laten doen. In de weiden van Zuid-Australië waar het water schoon is, er een gematigd klimaat heerst en de lucht prachtig blauw is, grazen onze koeien het hele jaar vrij rond. Dankzij deze omstandigheden kunnen wij eersteklas, mals grasgevoerd rundvlees leveren. 

Australisch rund

De geschiedenis van Angus beef & het merk Angus Pure

Voordat het merk Angus Pure ontstond, gebruikten de Angus farmers een gezamenlijk merk genaamd CAAB: “Certified Australian Angus Beef”. Een merk dat in Australië zeer hoog aangeschreven staat en vele prijzen binnen heeft weten te slepen door zijn superieure kwaliteit. Malsheid, sappigheid, smaakbeleving en de marmering zijn dan ook de kerneigenschappen van dit vlees, dat tegenwoordig verkocht wordt onder het merk Angus Pure!

Het Australisch rundvlees komt wekelijks vers bij ons binnen!

Lees meer over Thomas Foods

True Aussie Beef Sydney Royal

Graan gevoerd

Snel & direct contact

Particulier niet mogelijk.

Benelux

“Ik kan u perfect over de mogelijkheden van ons hele assortiment bij Luiten Food vertellen. Ik heb al veel van onze leveranciers en producenten zelf bezocht! Ons Benelux-team staat graag voor u klaar!"

Roy de Visser
Roy de Visser
?php bloginfo('name'); ?>