Australisch lam

Australisch_lam

Graangevoerd lamsvlees van Clare Valley is het beste stukje vlees uit Australië

Australisch lamsvlees staat wereldwijd bekend als smaakvol, veelzijdig en natuurlijk. TFI heeft een benijdenswaardige reputatie opgebouwd voor het leveren van lamsvlees van constante topkwaliteit, afkomstig van enkele van de meest ongerepte weilanden van Australië. Met het oog op trends in consumentenvoorkeur en onze compromisloze inzet voor kwaliteit, zorgt TFI ervoor dat gezinnen over de hele wereld kunnen genieten van het beste gekoelde of bevroren lamsvlees.

Australisch lam is vers en diepvries beschikbaar.

 

 

Lees meer over Thomas Foods

Vleesdelen Australisch lam:

  • Haas
  • Filet
  • Frenched rack
  • Chumps
  • Trimming

Graangevoerd lamsvlees

Het graangevoerde lamsvlees van Clare Valley is rijk aan natuurlijke eiwitten en bevat geen groeibevorderende toevoegingen. Het vlees is mals, smaakvol en bevat een mooie marmering. Kortom, het beste stukje vlees uit Australië!

De weilanden, voeding en productie van Clare Valley zijn strategisch gelegen in Zuid-Australië en bieden een optimale toegang tot een hoogwaardige kwaliteit Australisch vee. De productie begint hierdoor met de best mogelijke basis.

Lees meer op de website van Thomas Foods

 

lam

Grasgevoerd lamsvlees

Australië is gezegend met veel schoon en vruchtbaar land. Van New England tot de zuidelijke regio’s van Australië vormen de weidse, weelderige en groene weilanden de perfecte omstandigheden voor kwalitatief, grasgevoerd lamsvlees.

Dankzij Thomas Foods ervaren team van veehouders – betrouwbare boeren waarmee zij een lange en sterke samenwerking hebben – kunnen wij het gehele jaar leveren.

Het grasgevoerd Australisch lamsvlees heeft het perfecte vlees- en vetgehalte en is sappig en smaakvol!

Lees meer over dierenwelzijn
lam

Kwaliteit van Thomas Foods

De producten van Thomas Foods voldoen aan de strengste veiligheids- en hygiënenormen op het gebied van voedselveiligheid.
Volledige traceability van inkoop, verwerking en het inpakken alvorens de verscheping, zorgt ervoor dat de hoge kwaliteit van deze producten wordt gewaarborgd.
Bij Thomas Foods staat respect voor onze dieren hoog in het vaandel. Zij hebben de hoog gewaardeerde Australian Meat Industry Council Animal Welfare Standards for Livestock Processing volledig ondersteund en voldoen aan de kwaliteitsnormen. Verder investeren zij ook in innovatieve technieken om met respect voor het milieu te kunnen werken.

lam_kwaliteit

Snel & direct contact

Benelux

“Ons Australisch lam hebben we graangevoerd en grasgevoerd voor u. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem contact met mij op.”

Eugenie van Geijlswijk
Eugenie van Geijlswijk
?php bloginfo('name'); ?>