Sial 2022

  • Geplaatst op 26 oktober 2022
  • Duurzaamheid

Sial 2022 was een succes!

Wij kijken terug op een geweldige week in Parijs tijdens de SIAL beurs 2022. Het deed ons goed om klanten weer persoonlijk te spreken en ook nieuwe bezoekers te ontmoeten. Er was veel interesse in onze producten, zoals het graan gevoerde Australische rundvlees van het merk Angus Pure, onze retail verpakking van Thomas Farms, Argentijns gras- en graangevoerd rundvlees van Rioplatense, Nieuw-Zeelands rund-, lams- en hertenvlees van Silver Fern Farms, tot aan vis & seafood van ons merk Lumar. Bekijk hieronder de inspiratievideo tijdens de SIAL 2022:

Sial 2022

Trending aanwezig op SIAL
Op de beurs was er veel lof over onze innovatieve verpakkingsmogelijkheden. De voordelen van de FlatSkin®-verpakking is dan ook helder. De FlatSkins® zijn volledig te recyclen. De consument kan het laminaat (kunststof) van het karton scheiden en de materialen apart weggooien. Ook de houdbaarheid is te vergelijken met skinnen/MAP verpakkingen. Ook is er voor het vervoer minder ruimte nodig. Er kan immers meer volume in een vrachtwagen t.o.v. reguliere verpakkingen.

Bijkomend voordeel is een transparante verpakking waar het product goed tot zijn recht komt en waar veel marketing communicatie op geprint kan worden. Luiten Food biedt tal van oplossingen op FlatSkin®; mooie stukken vlees, BBQ spiezen, vegan producten of seafood. Uw eigen FlatSkin® verpakking, bij Luiten Food kunt u terecht!

Fish & Seafood
Wij zijn continue bezig met het aanpassen van ons assortiment naar de wens van de klant. Zo hebben wij dit jaar de soft shell crab en de kreeft aan ons assortiment toe mogen voegen. Tijdens de SIAL was hier dan ook veel interesse naar. De kreeftproducten kunnen voldoen aan verschillende segmenten. Zo hebben wij de producten die geschikt zijn voor de retail, maar ook voor de groothandels/foodservice. De soft shell crab voldoet meer aan de wensen van de Aziatische clientèle

Naast de interesse voor onze nieuwe producten, was er ook veel interesse aan ons breed assortiment garnalen. Onze leveranciers worden met zorg uitgezocht en wij staan dan ook garant voor de beste kwaliteit.

Seafood