09 – 13 oktober

Anuga 2021

09 – 13 oktober 2021, HALL 06.1, Stand 1A58

Luiten Food – TFI Europe ,TFI USA en TFI Australië staan vanaf dit jaar gezamenlijk op de Anuga-beurs. In deze samenwerking staat de passie feeding families globally centraal. We kiezen ons kwaliteitsvlees op een zorgvuldige en betrouwbare wijze. Dat doen we voor het hele proces, from pasture to plate. We geloven in een persoonlijke aanpak en de zorg voor mens, dier en land. En we zorgen ook voor de gemeenschappen waarin we actief zijn. Dat betekent strikte hygiëne- en hanteringsnormen, duurzaamheid, innovatie en veiligheid in elke fase van de productie en bezorging. Op de Anuga-beurs vertellen we u graag over onze laatste ontwikkelingen en nieuwste producten.

Hierbij een greep uit de laatste ontwikkelingen waar wij u tijdens de beurs graag meer over vertellen.

Nieuwbouw van Murray Bridge Thomas Foods International in Australië

De bouw van Murray Bridge gaat steeds sneller. Thomas Foods International praat u daar graag over bij. Na de verwoestende brand op 3 januari 2018 werken we hard om de meest geavanceerde multi vleesverwerkingsfaciliteit in Australië op te zetten. We streven naar een fabriek van het hoogste niveau. Daarom gebruiken we de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van technologie, efficiëntie, duurzaamheid, dierenwelzijn en veiligheid op de werkplek. De grootste investering van ons bedrijf in zijn 30-jarige geschiedenis. Iets wat we lang niet in onze branche gezien hebben. Zo tonen we onze betrokkenheid bij onze gemeenschap, mensen, klanten en leveranciers in Zuid-Australië en Australië. De nieuwe fabriek zorgt naar verwachting voor 2000 banen. We starten met ongeveer 400 mensen in de beginfase.

Angus Pure

Angus Pure laat zien waar we voor staan bij TFI. De Angus runderen zijn afkomstig van boerderijen die ze al generaties lang fokken. Al deze boerderijen staan in het Zuiden van Australië. Van de streek Clare Valley tot aan de Limestone Coast. Ons proces ‘from pasture to plate’ begint hier.

Dankzij een gematigd klimaat, schone lucht en gigantische graslandschappen is dit één van de beste streken ter wereld om Angus runderen te houden. TFI heeft de exclusieve rechten om Angus Pure grasgevoerd en graangevoerd rundvlees te leveren. Vraag op de beurs naar onze producten van Angus Pure.

Lumar, seafood van topkwaliteit

Luiten Food vertelt u graag over de lancering van ons eigen merk Lumar. Onze Black Tiger garnalen zijn afkomstig uit viskwekerijen in Bangladesh. De Vannamei garnalen komen uit kwekerijen in Vietnam. Beiden van topkwaliteit met een eerlijke hoeveelheid en nettogewicht. Ook voor duurzame soorten met het ASC-keurmerk bent u bij Luiten Food aan het juiste adres. U vindt ze onder het merk Lumar Excellent.

Lumar wordt rechtstreeks bij de bron gekocht. Zo garanderen we de traceerbaarheid van het product. In de toekomst verwachten we meerdere soorten vis, schaal-en schelpdieren onder het merk te kunnen aanbieden.

Ontdek één van onze nieuwste innovatieve retail concepten Flatskin®

Flatskin®-verpakkingen: minder plastic, meer kwaliteit

We willen onze klanten zoveel mogelijk ontzorgen. Daarom vertellen we u graag over de FlatSkin®-verpakking. Deze verpakking bestaat uit een gelamineerde kartonnen schaal met een folielaag. 100% recyclebaar, want de folie is gemakkelijk van het karton te scheiden.

Bij deze innovatieve verpakking blijft het product langer houdbaar en is 75% minder plastic nodig. Naast het feit dat de FlatSkin®-verpakkingen milieuvriendelijker zijn dan reguliere verpakkingen, heeft u ook nog de mogelijkheid om uw verhaal op de verpakking te printen en een QR-code toe te voegen.

Vraag naar de mogelijkheden voor meer retailconcepten!

Venison– Silver Fern Farms

Ook over ons Silver Fern Farm hertenvlees komt u alles te weten op de Anuga-beurs. Dit hertenvlees uit Nieuw-Zeeland is grasgevoerd met een milde smaak. Het heeft een extreem laag vet-en cholesterolgehalte en zit boordevol vitamines en mineralen. Mals, een unieke smaak en gemakkelijk te bereiden; hertenvlees is een gezond en veelzijdig stuk vlees waar iedereen geniet.

Maak kans op gratis kaarten voor
de Anuga beurs 2021

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.