Over ons

Over Luiten Food

Sinds 1938 is Luiten Food actief in het verhandelen van wild en gevogelte. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot één van de grootste internationale spelers op het gebied van rund, lam, wild, gevogelte en ibérico. Deze producten leveren wij aan diverse bedrijven actief in de foodservice, voedselverwerking, groothandel, catering, retail en speciaalzaken.

Ons team werkt al jaren samen en hecht veel waarde aan het persoonlijke contact met onze afnemers en leveranciers. Loyaliteit en vertrouwen behoren dan ook tot onze basisprincipes. Dit verzekert ons van producten van hoge kwaliteit en een goede verhouding met onze afnemers.

Het waarborgen van de kwaliteit gebeurt door onze eigen kwaliteitsmedewerkers die alle processen nauwgezet waarnemen. Door de logistieke processen in eigen beheer te houden zijn wij erg flexibel in levering en houden wij de kwaliteitscontrole dicht bij huis. Wij zijn dan ook onder meer IFS Food en IFS Broker gecertificeerd en bieden diverse producten aan met internationaal erkende keurmerken.

Door vast te houden aan onze waarden, te werken aan een langdurige en eerlijke relatie met onze partners, het aanbieden van een breed assortiment en door onze flexibiliteit in service te behouden – maakt dat wij een gedegen partner zijn in vlees en vleesspecialiteiten!