Bezoek ons op Anuga 2023!

Zaterdag 7 t/m woensdag 11 oktober

Luiten Food

’s Werelds grootste toonaangevende beurs

Van zaterdag 7 tot en met woensdag 11 oktober 2023 zal ’s werelds grootste toonaangevende beurs voor de voedings- en drankensector plaatsvinden in Keulen; Anuga 2023. Wij, Luiten Food – Thomas Foods Europe, zullen als exposant deelnemen aan deze beurs. U vindt ons in hal 06.1, stand C-051. Aarzel niet om nu al een afspraak in te plannen met onze accountmanagers.

Afspraak maken

Waar we voor staan!

Luiten Food – Thomas Foods Europe is een warm familiebedrijf uit Stompwijk met een loyaal, ervaren en vooral betrokken team. Alles wat we doen gebeurt op basis van specifieke klantwensen. We vertellen u graag meer over ons bedrijf en waar we voor staan.

humaan

Breed assortiment

  U kunt bij ons terecht voor rund, lam, gevogelte, wild, ibérico, seafood & vis en zelfs vega(n) producten.

  Lees meer
flexibiliteit

Flexibiliteit en veel mogelijkheden

  Grote en kleine bestellingen, versnijden, verpakken en etiketteren. Geen probleem, wij denken graag met u mee! We beschikken over een grote voorraad en kunnen snel leveren.

  Lees meer
klantrelatie

Klantrelatie

  We bezoeken onze klanten en bouwen een persoonlijke band op.

  Lees meer
goed werkgeverschap

Voor wie?

  Voor groothandel, cruise, industrie en retail.

  Meer lezen
duurzame energie

Alles onder één dak

Volg ons op Linked-In!

  Wees altijd op de hoogte van het laatste nieuws en updates rond Luiten Food - Thomas Foods Europe.

  Naar Linked-In

Thema Anuga 2023

Anuga bestaat sinds 1919 en vindt elke twee jaar plaats in Keulen. Het evenement is een inspirerende ontmoetingsplek waar toekomstige trends worden herkend, waardevolle contacten worden gelegd en innovatieve ideeën tot leven komen.

Aan elke editie wordt een thema gekoppeld aan de beurs. Het hoofdthema van Anuga 2023 is duurzame groei. Zo zal er gesproken worden over het spanningsveld tussen economische groei en duurzaamheid in de voedingsmiddelenindustrie.  Met het thema ‘’duurzame groei’’ legt Anuga de nadruk op de betrokkenheid en oplossingen van de industrie met betrekking tot milieu- en klimaatgerelateerde onderdelen.

MVO-prestatieladder certificaat

Duurzaamheid

Ook voor Luiten Food – Thomas Foods Europe is duurzaamheid  door de jaren heen een steeds belangrijker onderwerp geworden. We doen ons uiterste best om een positieve bijdrage te leveren aan de maatschappij op de people, planet en profit aspecten. We vinden het belangrijk om eerlijk en integer met onze stakeholder en omgeving om te gaan. Dit doen we door ons te richten op zeven thema’s; Duurzame energie, verpakkingen & afval, welzijn medewerkers, dierenwelzijn, traceerbaarheid, kwaliteitsmanagement en transparant rapporteren.

Meer lezen over onze duurzaamheidsthema’s?

Maak kennis met Orbillion

Met een blik op de toekomst kondigden wij in 2022 ons partnership aan met kweekvleesbedrijf Orbillion Bio. Samen willen wij de Europese consument voorzien van duurzaam en smaalvol premium kweekvlees.

Ondanks dat het nog even kan duren voordat kweekvlees uw bord bereikt, is ons team aanwezig om al uw vragen te beantwoorden en te laten zien wat er nu al mogelijk is.

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws over Orbillion? Meld u dan hier aan voor onze nieuwsbrief.

Lees meer over het partnerschap met Orbillion

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws over Anuga 2023?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en maak kans op gratis kaarten.

Direct inschrijven

Onze merken

We hechten veel waarde aan onze samenwerkingen, om de beste kwaliteit te kunnen garanderen.

Angus Pure – 100% Angus

  Met een reputatie als consistent smaakvol en mals, is Angus rundvlees het meest gewilde rundvlees ter wereld. Als antwoord op de vraag naar natuurlijk gekweekt premium rundvlees heeft het Australische bedrijf Thomas Foods International het merk Angus Pure ontwikkeld.

  Het merk Angus Pure heeft het exclusieve recht om grasgevoerd en graangevoerd rundvlees te leveren. De Angus runderen zijn afkomstig van farms die al generaties lang gespecialiseerd zijn in het fokken van hoge kwaliteit Angus runderen. In de weelderige grasregio’s van Zuid-Australië worden de Angus runderen grootgebracht. Tevens zijn deze vrij van antibiotica en groeihormonen.

  Meer over Angus Pure

Lumar

  Lumar is een eigen merk van Luiten Food – Thomas Foods Europe, speciaal ontwikkeld voor onze afdeling Seafood. Lumar staat voor eerlijke producten van over de hele wereld, van de beste kwaliteit. Binnen het merk Lumar onderscheiden we drie sub-merken: Lumar, Lumar Orient en Lumar Excellent. Met de verschillende merken kunnen we aan ieders behoefte voldoen.

  Meer over Lumar

Silver Fern Farms - Delicious Starts Here

  Silver Fern Farms is producent van 100% grasgevoerd rund, lams- en hertenvlees van topkwaliteit. Op de weelderige groene weides van Nieuw-Zeeland worden de dieren met zorg en respect grootgebracht. Samen met de boeren draagt Silver Fern Farms bij aan dierenwelzijn en zorgvuldigheid in de omgang met land en milieu. Het resultaat is smaakvol, mals rood vlees van hoge kwaliteit met een natuurlijke marmering en een verfijnde textuur.

  Silver Fern Farms is Nieuw-Zeelands grootste in het verwerken, produceren en exporteren van lams-, rund- en hertenvlees van topkwaliteit. Het doel is om ’s werelds meest succesvolle en duurzame gras gevoerde rood vleesbedrijf te zijn.

  Meer over Silver Fern Farms