Onze service

Kwaliteit

Het werken met bederfelijke goederen vraagt om een goede controle van alle processen. Bij Luiten Food is het waarborgen van de kwaliteit dan ook een belangrijk aspect van onze bedrijfsvoering. Wij werken met diverse kwaliteitsnormen en hygiënecodes die bijdragen aan een veilige en betrouwbare uitvoering van onze bedrijfsprocessen.

Wij bezoeken onze leveranciers op een regelmatige basis om de processen fysiek te kunnen controleren. Door het voorraadbeheer en de logistiek in eigen beheer te houden kan ons kwaliteitsteam de doorvoer van alle producten nauwgezet in de gaten houden. De geïntegreerde logistieke ketens maken dat alle producten volledig traceerbaar zijn.

Wij werken onder meer volgens de kwaliteitssysteem IFS Food. Dit verzekert u van onze volledige inzet voor een veilige handeling van de producten.

Voor alle productspecificaties en certificaten kunt u hier klikken.

Kwaliteitssystemen:
IFS Food
IFS Broker
IFS Logistics

Daarnaast voeren wij voor steeds meer van onze producten internationaal erkende keurmerken:
Bio
Beter Leven Keurmerk
ASC
MSC

Vandaag de dag is duurzaamheid een steeds ‘populairder’ begrip in de maatschappij. De consument vraagt zich af waar het product vandaan komt, welke voeding gebruikt wordt en in welke leefomstandigheden het is groot gebracht. Kortom de vraag naar duurzame producten stijgt!